Let op! Geld lenen kost geld

Peugeot 208 Urban Soul: 600 euro pakketvoordeel

In combinatie met inruilpremie en financieringsvoordeel

Importeursactie Let op: deze actie is verlopen (beperkte voorraad!)

Peugeot 208

Volgens Peugeot zit er muziek in de 208 Urban Soul. Wat er zeker in zit zijn extra accessoires en korting daarop. 

De Peugeot 208 Urban Soul is een actiemodel gebaseerd op de 208 Active 1.2 VTi. Daar heeft het merk extra accessoires aan toegevoegd, te weten een parkeerhulp achter, elektrisch inklapbare en verchroomde buitenspiegels, mistlampen voor, de exclusieve Urban Soul-bekleding en een met leder bekleed stuurwiel.

Voor deze extra's, die circa 900 euro waard zijn, betaal je slechts een meerprijs van 300 euro. Het verschil van 600 euro blijft lekker op je bankrekening staan. De Peugeot 208 Urban Soul is verkrijgbaar vanaf 16.770 euro. Voor de vijfdeurs betaal je minimaal 17.270 euro.

Extra voordeel

De Peugeot Inruilpremie van 1.500 euro en de 4 jaar financiering tegen 0 (nul) procent rente (in combinatie met Peugeot Optiway Plus) gelden ook voor het actiemodel Urban Soul. Dat betekent nog meer voordeel. Zie elders in deze rubriek de 'niet te missen deals van Peugeot' voor de volledige details. 

Alle voordelen op een rij

  • accessoirevoordeel
  • inruilpremie
  • 0 procent financiering

Voorwaarden

Deze actie geldt zolang de voorraad strekt maar uiterlijk tot en met 30 juni 2013. Het afgebeelde model is niet het hierboven beschreven actiemodel. Vraag de Peugeot-dealer naar de volledige voorwaarden van deze actie en het financieringsproduct. Tags: peugeot 208 accessoires inruilpremie financiering