Maybach haalt de historische naam Zeppelin van stal voor een exclusieve uitvoering van de limousine. De Maybach Zeppelin wordt in een gelimiteerde oplage van honderd stuks gebouwd en is alleen voor mensen die alles al hebben.

Maybach komt met een speciale uitvoering onder de naam Zeppelin. Overal in het interieur en op de carrosserie kom je die naam tegen. Zeppelin stamt uit de jaren ’30, toen was er een model dat zo heette. Nu komt de naam terug voor een uitvoering van de hedendaagse Maybach.

De Zeppelin heeft speciale two-tone lak, waarbij de ‘schouders’ van de auto een afwijkende kleur hebben. Op de foto staat de combinatie bruin-zwart, maar de koper kan elke kleurcombi uitkiezen. Ten opzichte van de ‘normale’ Maybach heeft de Zeppelin speciale buitenspiegels en 20 inch wielen met ‘Chrome Shadow Finish’.

Het interieur is verrijkt met beige lederen bekleding met zwarte stiksels, pianolak afwerking, een parfumeur, zilveren champagneglazen met Zeppelin-logo en vloermatten van lamswol. Onder de motorkap ligt de bekende V12 biturbo, die voor de gelegenheid 28 pk extra levert, waarmee het totaal op 640 pk komt. De prijs van de exclusieve Zeppelin is nog niet bekend.