Hier zijn de eerste foto’s van de Suzuki Kizashi, het eerste model van het Japanse merk in het D-segment. Tijdens een dealerpreview presenteerde Suzuki de sedan en een van de aanwezigen kon het niet laten om de foto’s op het internet te plaatsen.

Dankzij een brutale aanwezige hebben we nu vrij zicht op Suzuki’s nieuwste model. De site Roadrace plaatste de foto’s op het internet. Suzuki onthult het model morgen officieel aan de wereld. De auto op de foto’s is de Amerikaanse versie en dat zal ook de belangrijkste markt zijn voor de Kizashi.

Of de auto daadwerkelijk Kizashi gaat heten is nog niet bekend, de reeks conceptauto’s die Suzuki voorafgaand aan de introductie liet zien droegen deze naam. De laatste in die reeks, de Kizashi 3, gaf al een behoorlijk realistisch beeld van het design van de sedan.

Suzuki gaat met de Kizashi de strijd aan met modellen als de Ford Mondeo, Opel Insignia en Citroën C5. Het merk doet dat met een volwassen ogend model met een stoere neus. De grille heeft wel iets Audi-achtigs en we ontdekken in het ontwerp ook wat trekjes van de Lexus IS. Voor de officiële informatie moeten we nog een nachtje slapen. De auto komt pas ergens in 2010 in Europa op de markt.