Nissan voorziet de 370Z Roadster van een prijskaartje en zet de cabriolet precies op tijd voor het zomerseizoen in de showroom. Het merk vraagt 58.400 euro voor de 370Z Roadster.

Precies een jaar na het vrijgeven van de eerste foto’s zet Nissan de 370Z in de showroom. Een beetje laat maar gelukkig wel op tijd voor de eerste voorjaarszon. De keuze is eenvoudig: er is een motor en een uitvoering. Wel moet je nog kiezen tussen een handgeschakelde zesbak of een zeventraps automaat.

Die eerste heeft een prijskaartje van 58.400 euro, de automaat kost 60.400 euro. Daarmee komt de meerprijs ten opzichte van de coupé op 3.300 euro. Beide versies beschikken over de bekende 3,7 liter V6-motor met 331 pk.

Standaard is de 370Z Roadster rijk uitgerust. Voor het genoemde bedrag krijg je: airconditioning met climate control, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, alarm, Bluetooth, halflederen bekleding, regensensor, Bose geluidsinstallatie en 18 inch lichtmetalen wielen. De 370Z Roadster is per direct verkrijgbaar bij de Nederlandse dealers.