De prijzen van de gefacelifte Mazda 6 zijn bekend. De middenklasser is met een vanafprijs van 25.990 euro iets goedkoper dan voorheen.

Mazda heeft de meeste prijzen bekend gemaakt van de vernieuwde 6. De prijslijst start bij de sedan 1.8 S, die 25.990 euro moet opbrengen. Het is de enige benzinemotor die Mazda levert op de vierdeurs. De hatchback met dezelfde motor kost 500 euro meer.

De vijfdeurs is ook leverbaar met de nieuwe 2,0 liter met 155 pk. Het is de enige uitvoering die licht in prijs stijgt: 29.990 euro. Wil je een automaat dan komt er nog 2.000 euro bij. De 2.5, die alleen als sportieve GT-M op de markt komt, staat voor 36.490 euro in de prijslijst. De meerprijs van de Sportbreak ten opzichte van de hatchback bedraagt 500 euro. Prijzen van de dieseluitvoeringen volgen later.

De S is de basisuitvoering en biedt zaken als: zes airbags, airconditioning, radio/cd/mp3-speler en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Een stapje hoger staat de TS, die hier cruise control, 17 inch lichtmetalen wielen, climate control en een licht- en regensensor aan toevoegt. De GT-M is het topmodel met standaard Bose audiosysteem, bi-xenon verlichting en half lederen bekleding.