Ferrari FF op de autosalon van Genève

Ferrari laat verstek op de AutoRai maar dankzij de twee Nederlandse dealers van het merk is Ferrari toch vertegenwoordigd op de autoshow. En het wordt nog mooier: de indrukwekkende FF is voor het eerst in Nederland te zien.

Lang leek het erop dat er geen Ferrari’s op de AutoRai zouden staan. Dankzij de twee Nederlandse dealers pronken er toch verschillende modellen op de Amsterdamse beursvloer. De FF maakt zijn Nederlandse debuut en verder kun je de 599 GTB Fiorano, de California en de 458 Italia bewonderen op de AutoRai.

Sander van den Bey, salesmanager van Kroymans in Hilversum is blij dat Ferrari toch present is op de AutoRai: “Ferrari is maar op enkele shows wereldwijd officieel vertegenwoordigd. Dankzij onze goede relaties met de fabriek en onze onderlinge samenwerking is het toch mogelijk geworden om de diverse Ferrari-modellen tijdens de AutoRAI te presenteren.”

Ferry Enders van Munsterhuis Sportscars in Hengelo voegt daar aan toe: “Het is tamelijk uniek dat de Ferrari FF, na de wereldprimeur in Genève, in Amsterdam voor de tweede keer aan het publiek wordt getoond. Een ongelooflijke publiekstrekker voor onze nationale autotentoonstelling. Wij zijn bijzonder verheugd dat wij het publiek en uiteraard onze klanten de FF kunnen laten zien.”