Hessing A2

De bijzondere showroom in de geluidswal langs de A2 blijft bestaan. Ook in de toekomst kunnen gefortuneerde klanten hier een Lamborghini, Maserati, Rolls Royce, Bugatti of Bentley kopen.

Het faillissement van Hessing betekent niet het einde aan de markante showroom die sinds enkele jaren langs de A2 nabij Utrecht in de geluidswal is gevestigd. Het bedrijf maakt een doorstart waardoor het verkooppunt voor exclusieve auto’s niet verdwijnt.

Hessing wordt overgenomen door de Louwman Groep, die onder andere de merken Toyota, Nissan en Suzuki importeert. Louwman belooft dat een groot deel van het huidige personeel aanblijft, zodat er voor de huidige klanten niet te veel verandert.

Als eerste zal de service-afdeling weer worden opgestart, zodat het onderhoud aan exclusieve auto’s weer plaats kan vinden bij deze exclusieve dealer. Binnenkort opent ook de showroom weer en kan je – als je in de gelukkige positie bent – hier weer Maserati’s, Lamborghini’s, Bentley’s, Rolls Royces en Bugatti’s kopen.