Jeep neemt maar liefst drie nieuwe uitvoeringen van haar bestaande modellen mee naar de autosalon van Parijs volgende week: de Wrangler Moab, Compass Overland en de Grand Cherokee SRT Limited Edition.

Drie keer nieuws bij Jeep volgende week in Parijs, de Wrangler Moab, Grand Cherokee SRT Limited Edition en de Compass Overland. Van die laatste - als enige van de drie - hebben we nu al beeld dus laten we daar mee beginnen. De naam Overland kennen we al van de Grand Cherokee, het is de meest luxe uitvoering. De Compass Overland is uitgerust met 18 inch lichtmetalen wielen, lederen bekleding, UConnect infotainmentsysteem en Boston Acoustics audiosysteem 368 Watt uitgangsvermogen. De nieuwe uitvoering is vanaf het eerste kwartaal van 2013 leverbaar.

Jeep laat in Parijs ook de Wrangler Moab zien, vernoemd naar de gelijknamige stad in de Amerikaanse staat Utah. De speciale editie onderscheidt zich met een motorkap met ‘powerdome’, een hardtop in carrosseriekleur, extra getinte ramen achter, matzwarte grille en 17 inch zwarte wielen. De Moab staat net als de Compass Overland begin 2013 bij de dealers.

Eerder al kun je kennis maken met de Grand Cherokee SRT Limited Edition. De SRT is al vrij exclusief met z’n 468 pk sterke 6.4 V8-motor maar nu is er dus ook nog een Limited Edition. Hij is er alleen in het wit en heeft als unieke kenmerken een hoogglans zwarte grille en logo’s, 20 inch zwart/chromen wielen, nappalederen en suède bekleding in het interieur en koolstofvezel elementen. In oktober kun je in de Nederlandse showrooms al kennis maken met de Limited Edition.