Wie in de Londense Bond Street gaat shoppen doet dat niet in een oud barreltje. In de straat, waar klassieke Britse producten van tijdloos design te koop zijn, misstaat de chique Mini Clubman Bond Street niet. 

Het nieuwste, speciaal uitgeruste model van Mini is de Clubman Bond Street. Het model debuteert in de eerste week van maart op de autosalon van Genève en gaat daarna direct in de verkoop. Net als eerdere Mini-edities verwijst de Bond Street naar een straatnaam in Londen. Een winkelstraat die bekendstaat onder kopers die niet de laatste mode achterna lopen maar gaan voor kwaliteit, exclusiviteit en luxe. Die kenmerken omschrijven ook waar Mini met deze uitvoering heen wil. 

De Clubman Bond Street heeft speciaal ontworpen sportstoelen, een met leder bedekt instrumentenpaneel, en standaard de pakketten Chrome Line Exterior en Interior. Details zijn uitgevoerd in de kleuren zwart en Deep Champagne, zoals de 17 inch lichtmetalen wielen met dubbele spaken. Subtiele strepen sieren de motorkap. Aan de Bond Street-Mini zijn comfort en 'fun' accessoires toegevoegd, waaronder climate control, cruise control, een Sport-knop en een regensensor die de koplampen automatisch kan activeren. 

In Nederland zal de Bond Street leverbaar zijn als Mini Cooper Clubman en Cooper S Clubman. Eerstgenoemde is te bestellen vanaf 31.100 euro, de tweede vanaf 36.460 euro. In de Cooper Clubman Bond Street ligt een motor van 122 pk, in z'n Cooper S-broer een van 184 pk. Standaard is een handbak met zes verzetten. Optioneel kun je een zestraps automaat bestellen.