Het luxelabel Vignale van Ford komt ook naar de nieuwe S-Max. Op de meubelbeurs Salone del Mobile in Milaan toont het merk alvast een voorproefje.

Ford heeft de S-Max Concept aangekleed als luxe Vignale. Het is de tweede voorbode van het luxelabel van Ford, de nieuwe Mondeo was vorig jaar de eerste Vignale-Ford. Die komt volgend jaar op de markt in Vignale-trim, de S-Max volgt kort daarna. Omdat de productie-S-Max nog onthuld moet worden heeft Ford het studiemodel dat vorig jaar werd onthuld opgetuigd.

De S-Max Vignale is voorzien van speciale 21 inch wielen, een exclusieve kleur Milano Griglio, sierraadachtige versieringen, een zeshoekige Vignale-grille, verchroomde spiegels en exclusief meubilair met fraai gestikte lederen stoelen. Volgens Ford is het interieur geïnspireerd op trends in de mode- en meubelwereld. Niet zo vreemd dus dat het merk de meubelbeurs Salone del Mobile in Milaan uitkiest als plaats van onthulling.

Vignale is meer dan een luxe aankleding. Zo heeft het merk in Milaan tijdelijk de Vignale Lounge geopend, een voorproefje van de luxe omgeving die het merk bij enkele dealers wil inrichten. Ook is er een complete accessoirelijn ontwikkeld, met onder andere een passende bagageset.