Infiniti steekt de Q70, die voorheen M heette, in het nieuw. De sedan sluit nu wat meer aan bij zijn jongere broer, de Q50.

Infiniti meet de Q70 een nieuw jasje aan. Met enkele subtiele wijzigingen kan de grootste sedan van het merk er weer even tegenaan. De koplampen zijn vernieuwd en hebben nu de kenmerkende led-dagrijverlichting van de Q50. De grille is aangescherpt en pronkt nu met een ‘3d-look’. Verder is de voorbumper opnieuw ontworpen. Aan de achterkant heeft Infiniti de kofferdeksel verlaagd en de achterbumper kleiner gemaakt, zodat de Q70 een gespierder voorkomen krijgt.

In het interieur zien we nieuwe, luxe materialen, zoals met de hand bewerkt hout en fraai leder. De knoppen zijn hergroepeerd en liggen nu meer onder handbereik van de bestuurder. Verder heeft Infiniti de isolatie sterk verbeterd.

De auto op de foto’s is de verlengde uitvoering. Die is nieuw, maar komt niet naar Europa. Wij krijgen hier alleen de versie met normale wielbasis, met keuze uit drie motoren: een 3.7 V6 benzinemotor, een hybrideversie met 3.5 V6-motor en een 3.0 dieseluitvoering. Aan benzineversies verandert niets, van de dieseluitvoering is nog geen informatie beschikbaar. Wanneer de vernieuwde Q70 naar Europa komt is nog niet bekend.