Infiniti-teaser Autosalon van Parijs

Infiniti kondigt een primeur aan voor de autosalon van Parijs. Wat het precies is, daar laat het merk zich nog niet over uit.

Op de autosalon van Parijs in oktober presenteert Infiniti ‘iets’. Wat precies, dat is nog niet bekend. Wel geeft het merk alvast een foto vrij, waarop een klein stukje van een grille te zien is. Die heeft de van Infiniti bekende vorm, dus daar kunnen we nog niets uit opmaken.

Er zijn twee min of meer logische opties. Nummer 1: het is het productiemodel van de Q30, Infiniti’s nieuwe compacte hatchback die de strijd aangaat met de BMW 1 Serie en Mercedes-Benz A-Klasse. Maar omdat het om een ‘vision’ gaat is optie nummer 2 logischer, namelijk dat we hier te maken hebben met een concept car die ons voorbereidt op de komst van de compacte SUV QX30.

De omschrijving bij de foto is in ieder geval vaag. In het summiere persbericht wordt gesproken over ‘een visie zoals die nog nooit eerder vertoond is door Infiniti’. En het is een auto die ‘verder gaat dan alle vooraf gestelde limieten’.