Hoogtepunt van deze week is de onthulling van de nieuwe generatie Skoda Fabia. We stippen ook nog wat nieuwe modeluitvoeringen en technieken aan, om vervolgens terug te kijken naar het Pebble Beach Concours d'Elegance van vorig weekend.

De nieuwe Skoda Fabia komt begin 2015 op de markt, deze week heeft het Tsjechische merk de hatchback onthuld. De auto is vooral ruimer geworden maar volgens het merk ook praktischer en 'met meer emotie'. 

Nieuwe uitvoeringen

Lexus vult een gat op in het assortiment van de RX 450h en moederbedrijf Toyota presenteert een nieuwe uitvoering van de Auris Touring Sports. Vooruitlopend op de onthulling toont Land Rover al interieurfoto's van de Discovery Sport. Om te bewijzen dat de gepantserde BMW X5 bullet-proof is stuurt het Beierse merk een foto mee van een onder handen genomen exemplaar. 

Het nieuwe Saab heeft een prototype van de elektrische 9-3 laten zien. Hiermee wil het merk de techniek eerst verder ontwikkelen. Als je genoeg geld hebt is alles mogelijk bij Bugatti, dat toont de speciale Veyron One of One maar weer. 

Infotainment 

De auto starten met je smartphone, het kan binnenkort zowel met de Jaguar XE als de Tesla S. Wie de sleutels van de Chevrolet Corvette niet uit handen durft te geven kan nu Valet Mode bestellen.

Renovo Coupé

Pebble Beach

Vorig weekend stond het Californische Pebble Beach vol met showauto's, van supercars tot klassiekers. Bekijk de fotoreportage van het evenement en geniet! We berichtten ook over de interessante McLaren conceptcar en Renovo showcar. 

Verder nieuw op Autokopen.nl

De nieuwe Volvo V40 D4 Business met 190 pk komt in aanmerking voor 14 procent bijtelling en veroorzaakt daarmee een stormloop naar de dealers. Tijd dus om deze auto te testen. Verlang je terug naar de vakantie? Misschien kan een dagje uit wonderen doen? Er zijn nog volop auto-evenementen dit seizoen.