Ford zet de Tourneo Courier in de prijslijst. De MPV-uitvoering van de Transit Courier is verkrijgbaar in één uitvoering, die 20.995 euro kost.

Ford maakt de prijs bekend van de Tourneo Courier. Dit is de personenauto-uitvoering van de Transit Courier, waarvan we je onlangs al de prijzen konden vertellen. De Tourneo Courier komt in een uitvoering naar Nederland en kost 20.995 euro.

De Courier is voorzien van een 1.0 Ecoboost benzinemotor met 100 pk. De 4,16 meter lange Courier biedt plaats aan vijf personen en is standaard uitgerust als luxe Titanium. Dat betekent dat automatische airconditioning, cruise control, een automatisch dimmende binnenspiegel, regen- en lichtsensoren, een audiosysteem met radio/MP3-speler en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening standaard zijn. Ook heeft de Titanium 16 inch lichtmetalen wielen, privacy glass en zilverkleurige dakrails.

Er zijn maar een paar opties, waarvan het Advanced Technology Navigation Pack het belangrijkst is. Dit pakket kost 995 euro en omvat een navigatiesysteem met 5 inch kleurenscherm, een achteruitrijcamera, voorruit- en stoelverwarming en parkeersensoren.

De Tourneo Courier is per direct te bestellen, de levering start in september.