Ford komt met een nieuwe, luxe uitgeruste uitvoering van de Fiesta. De Titanium X is onder andere voorzien van halflederen bekleding, climate control en stoelverwarming.

Ford voegt de Titanium X toe aan het assortiment van de Fiesta. Deze nieuwe luxe uitvoering is gebaseerd op de Titanium en voegt onder andere climate control, een startknop, sportstoelen met stoelverwarming, deels lederen bekleding, extra chroom aan de voorkant en hoogglans zwarte verfraaiingen in de grille toe.

Deze uitrusting komt bovenop de spullen die al op de Titanium zitten, zoals een radio/cd/mp3-speler, led-sfeerverlichting en centrale portiervergrendeling. Tijdelijk levert Ford zonder meerprijs ook nog een navigatiesysteem met kleurenscherm.

De Titanium X-uitvoering is leverbaar in combinatie met de 100 of 125 pk sterke 1,0 liter Ecoboost benzinemotor. De sterkste versie is er optioneel met automatische versnellingsbak. De Fiesta Titanium X staat in de prijslijst vanaf 18.295 euro, dat betekent een meerprijs van 2.150 euro ten opzichte van de Titanium-uitvoering. De nieuwe uitvoering is per direct te bestellen.