Infiniti breidt zijn aanbod voor zakelijke rijders uit. Onlangs al verlaagde het merk al de prijzen van de Q50 2.2d dieseluitvoering, nu komt het merk speciaal voor zakelijke rijders met aantrekkelijke uitvoeringen van de 2.0T benzinemotor.

Infiniti maakte eerder deze maand de prijzen bekend van de Q50 met 211 pk sterke 2.0 turbo benzinemotor en nu komt het merk met zakelijk aantrekkelijke uitvoeringen. Infiniti hoopt met deze Business-versies het gemis van 20 procent bijtelling op te vangen. Door de lagere catalogusprijs betaal je als zakelijke rijder namelijk minder bijtelling.

De Business Premium uitvoering kost 38.900 euro en is uitgerust met lederen bekleding, 17 inch lichtmetalen wielen, keyless go, twee touchscreens, parkeercamera, navigatiesysteem, Bluetooth en een uitgebreid audiosysteem.

Meer sportiviteit en luxe biedt de Performance-uitvoering, die 43.900 euro kost. De Q50 is dan uitgerust met sportvoorbumper, 19 inch lichtmetalen wielen, full-led-verlichting, sportstoelen Bose Sound System, keyless entry, elektrisch verstelbare voorstoelen en stuurwiel en adaptieve besturing.

Beide uitvoeringen zijn er dus alleen voor zakelijke rijders, voor particuliere kopers heeft Infiniti de Premium en Sport-uitvoeringen, vanaf 43.500 euro.