De Land Rover Discovery Sport, de opvolger van de Freelander, wordt leverbaar met zeven zitplaatsen. Dat blijkt uit de nieuwste plaagfoto’s die het merk heeft vrijgegeven.

Land Rover zet volgend jaar de Discovery Sport in de showroom. Hoewel de naam anders suggereert, zal de Discovery Sport niet de opvolger zijn van de Discovery – die komt later ook nog – maar van de Freelander. Land Rover geeft nu nieuwe plaagplaatjes vrij van het model.

Op de camouflageverpakking van de auto op de foto’s is te zien dat de Discovery Sport leverbaar wordt met vijf zitplaatsen. Land Rover spreekt zelf van een 5+2-opstelling, waarmee het merk suggereert dat de achterste twee zitplaatsen alleen geschikt zijn voor kinderen.

Op de foto’s is ook al iets van het definitieve design te zien, al is dat geen echte verrassing meer na de onthulling van de Land Rover Discovery Vision Concept in april van dit jaar. Land rover meldt dat de ontwikkeling zich nu in het finalestadium bevindt. De Discovery Sport wordt waarschijnlijk nog dit jaar onthuld.