Porsche vult het gat tussen de 911 Carrera S en GT3 op met Carrera GTS. Met een vermogen van 430 pk valt de GTS precies tussen de twee andere snelle uitvoeringen in.

Porsche introduceert de 911 Carrera GTS. Met een vermogen van 430 pk valt die precies tussen de Carrera S en GT3 in. Het sprintje van 0 naar 100 km/u is in 4,0 seconden afgerond, de Cabriolet doet er 0,2 seconden langer over. De topsnelheid ligt zo rond de 300 km/u, afhankelijk van de gekozen versnellingsbak, carrosserievorm en hoeveel wielen er worden aangedreven.

Het verbruik en de CO2-uitstoot zijn gelijk aan die van de Carrera S, terwijl de prestaties beter zijn. De GTS is met 10 mm verlaagd dankzij het Sport Chrono Package dat standaard is op deze uitvoering. De GTS beschikt ook over het actieve dempersysteem PASM.

De GTS is verder opgetuigd met een sportuitlaat, Alcantara sportstoelen, 20 inch matzwarte wielen, bi-xenon-verlichting, specifieke luchtinlaten en hoogglans zwarte accenten aan de voor- en achterkant. De levering start aan het eind van het eind van het jaar, prijzen zijn nog niet bekend.