Ford heeft de prijs van de 140 pk sterke Fiesta Red & Black Edition bekend gemaakt. De sportieve uitvoering kost 17.995 euro.

Ford heeft bekend gemaakt wat de Red & Black Editions gaan kosten. Deze uitvoeringen met 140 pk sterke 1.0 Ecoboost-motor kosten 17.995 euro. Op de ST na zijn de nieuwe Editions de meest sportieve Fiesta's die je kunt kopen.

De Fiesta Red & Black Edition zijn opvallend aangekleed: rood met zwarte accenten of andersom. Voor de prijs maakt het niet uit welke je kiest, je krijgt altijd de sportbumpers, side skirts, dakspoiler en 16 inch zwarte wielen. Verder zijn het onderstel, de besturing en de versnellingsbak aangepast om de sportieve ambities kracht bij te zetten. In het interieur keert de rood-zwarte kleurstelling terug. De uitrusting van het sportieve model is verder omvangrijk, met onder andere airconditioning, een audiosysteem, programmeerbare sleutel en hill-start-assist.

De 1.0 Ecoboost-motor is sterkste driecilinder turbomotor die Ford op dit moment levert. Met een verbruik van 4,5 l/100 km (1 op 22,2) is hij in theorie ook zuinig en de CO2-uitstoot van 104 g/km is goed voor 20 procent bijtelling, ook in 2015.