BMW heeft de titel in het Deutsche Tourenwagen Meisterschaft binnengehaald en viert dat met een speciale versie van de M4. Van de Champion Edition wordt een oplage van 23 stuks gebouwd.

BMW heeft de DTM-titel binnen en dat mag gevierd worden. Het merk komt met een gelimiteerde versie van de M4, de DTM Champion Edition. Het meest opvallend aan deze auto zijn de gekleurde strepen die op de motorkap en de kofferdeksel zijn aangebracht. Deze kleuren komen overeen met die van de DTM-auto waarmee de Duitser Marco Wittman het kampioenschap binnenhaalde.

De basiskleur van de auto is Alpine White, de motorkap is matzwart en de grille-omlijsting oranje. Net als bij een raceauto is de naam en de vlag van het land van herkomst van de coureur op de ramen aangebracht, in dit geval dus de Duitse vlag. De 19 inch wielen, front splitter, matzwarte side skirts en de vele koolstofvezel verfraaiingen uit het M Performance assortiment zijn ook inbegrepen bij de M4 DTM Champion Edition, net als het racenummer van Wittman op de deuren.

Op de instaplijsten is de handtekening van Wittman te vinden en op het dahboard heeft BMW het opschrift 'DTM Champion 2014' aangebracht, plus het productienummer van de auto. Wil je er een bemachtigen? Dan moet je snel zijn, want er worden er maar 23 van gebouwd. De Nederlandse prijs is nog niet bekend.