Ford neemt naar de Sema-tuningshow in Las Vegas volgende maand maar liefst twaalf gepimpte Mustangs mee. Daarvan krijgen we nu alvast een voorproefje.

Ford pakt flink uit met de nieuwe Mustang op de Sema tuningshow in Las Vegas. Maar liefst twaalf bijzondere Mustangs zijn er te bewonderen op het driedaagse evenement in de gokstad. Ford laat nu alvast twee van de gepimpte exemplaren zien.

De meest opvallende heeft goudkleurige wielen en skirts. Ook in de koplampen zijn goudkleurige accenten te vinden en het logo draagt die kleur. De contrasterende zwarte koets ademt iets dreigends uit en dat is niet zomaar. De V8 in deze Mustang is namelijk opgevoerd tot 730 pk.

De tweede aangeklede Mustang die we te zien krijgen is een Nascar-Mustang. De blauwe kleur en het racenummer 43 verwijzen naar de auto van ex-Nascar-coureur Richard Petty. Voor raceliefhebbers is er meer te beleven, Ford meldt ook nog dat er een Mustang is ontwikkeld voor fans van Formula Drift. Driftkoning Vaughn Gittin Jr. heeft de auto persoonlijk aangekleed.

De overige Mustangs krijgen we volgende week te zien, als de Sema-show zijn poorten opent.