Aston Martin brengt van de Vanquish een Carbon Edition uit. Veel zwarte elementen dus die op en in de grand tourer zijn aangebracht. 

De nieuwste Carbon Edition van Aston Martin zal verkrijgbaar zijn als Vanquish coupé en Vanquish Volante cabriolet. Prijzen zijn nog onbekend. Aan de techniek is niets veranderd maar dat is ook niet nodig; vorige maand nog werden technische verbeteringen aan de Vanquish doorgevoerd. 

De Vanquish Carbon Edition omvat, zoals de naam al zegt, veel accessoires in koolstofvezel. Standaard worden deze geleverd met zwarte (Carbon Black) of witte (Carbon White Edition) lak. Klanten kunnen de Carbon Editions overigens in alle mogelijke kleurcombinaties bestellen.

De carbon verfraaiingen aan de buitenzijde zijn onder meer te vinden onder de 10-spaaks lichtmetalen wielen, de splitter, diffusor, raamomlijstingen en 'wenkbrauwen' van de lichtunits. De remklauwen kunnen in zwart, grijs, rood of geel afgewerkt worden. 

Het interieur biedt een combinatie van Obsidian Black leder, donkerkleurig alcantara en carbon. Hier vind je de speciale features op de middenconsole, bij de draaiknoppen, schakelflippers en de speakers van het Bang & Olufsen audiosysteem. Desgewenst kun je de Vanquish Carbon Edition verder laten upgraden met de individualiseringsopties van Q by Aston Martin.