Donkerkleurig chroom is het nieuwe zwart en dus is het een van de hoofdingrediënten die Infiniti toepast op 'bad boy' QX70S Design. 

De voormalige Infiniti FX, tegenwoordig QX70 geheten, staat bekend als sportieve full-size SUV. De cross-over is echter ontworpen als elegant uitziende auto en niet zozeer als een 'bad boy' die het asfalt teistert. 

Daarom brengt Infiniti de QX70S Design uit. Aangekleed met donkerkleurige details krijgt de S Design een wat aggresiever uiterlijk. De stoere SUV debuteert op de autosalon van Parijs, in de eerste week van oktober. Direct erna komt 'ie de markt op in een 'aantal geselecteerde' landen in West-Europa. 

De teaserafbeeldingen geven een indruk van wat we mogen verwachten. In de cabine past Infiniti zwarte lakfinish toe op het middenconsole. Paarse stiksels zorgen voor het nodige contrast op de zittingen, het stuurwiel, de armsteun en deurpanelen. De S Design beschikt over de accessoires van het S-Premium uitrustingsniveau.

Het donkere chroom vinden we aan de buitenzijde, waar het de grille opluistert, de omlijstingen van de mistlampen, de treeplanken opzij en de rand rondom het nummerbord achter. Ook de koplampen hebben een donkere afwerking. De S Design-zesspaaks lichtmetalen wielen in 21 inch formaat matchen de zwarte dakrails en spiegels.