Medewerkers van GoldCar Amstelveen en Autogroep Twente Enschede hebben het Nederlands kampioenschap 'Beste Hyundai Service Adviseurs' gewonnen. Zij mogen nu deelnemen aan de internationale competities.

Deze week vond op het hoofdkantoor van Greenib Car in Sassenheim, de Nederlandse Hyundai-importeur, de jaarlijkse wedstrijd plaats waarin Hyundai-dealerbedrijven strijden om de titel Beste Hyundai Service Adviseur van Nederland. In voorrondes waren acht deelnemers gekwalificeerd. 

Van hen is Samir Sisic Becirovic van dealerbedrijf Goldcar Amstelveen tot winnaar uitgeroepen. Hij en de andere kandidaten zijn uitgebreid getest op hun theoretische en praktische kennis. Daarnaast werden ze beoordeeld op de interactie met klanten. De winnende medewerker van Goldcar mag als beloning meedoen aan eenzelfde wedstrijd op wereldniveau. Hij vertrekt hiervoor eind oktober naar Zuid-Korea. 

Op de tweede plaatst eindigde Sander te Wierik van Autogroep Twente Enschede. Wierik mag nu het bedrijf vertegenwoordigen in de Europese Hyundai Service Adviseurs-competitie. Opvallend is de enorme motivatie bij beide heren om ook daar te gaan winnen. Het hoge niveau van de Nederlandse Hyundai-dealers is iets waar Greenib Car trots op is: "In Nederland is het opleidingsniveau hoog en worden kwaliteiten door de vele trainingen voortdurend vergroot."

Zowel Goldcar Amsterdam als Autogroep Twente Enschede publiceren hun auto-aanbod op Autokopen.nl. Beide dealerbedrijven zijn aangesloten bij de Bovag.