Mitsubishi laat zien dat de Outlander PHEV, die in Nederland razend populair is vanwege zijn 7 procent bijtelling, ook best sportief kan zijn. De PHEV Concept S wordt gepresenteerd op de autosalon van Parijs volgende maand.

Dus je vindt de Mitsubishi Outlander PHEV een beetje te braaf? Maak dan kennis met de PHEV Concept S, een studiemodel dat laat zien dat de Outlander ook een sportief ogend design kan hebben. De concept car wordt officieel onthuld op de autosalon van Parijs.

De Concept S houdt zich alleen bezig met uiterlijk vertoon, aan de plug-in hybride aandrijflijn verandert niets. Vooral aan de voorkant is de PHEV aangepakt, met nieuwe koplampen, een grote zwarte grille, moderne led-dagrijverlichting en diverse chroomaccenten. Aan de achterkant heeft Mitsubishi soortgelijke verfraaiingen aangebracht, maar daarvan hebben we nog geen beeld.

Het interieur is vooral chique aangekleed, met gelakte zwarte houten delen op de middentunnel en op het dashboard. De stoelen zijn voorzien van zacht leder dat met de hand is gestikt.

Ben je enthousiast geworden over de Concept S? Maak dan je interesse vooral kenbaar bij Mitsubishi want het merk rept nog met geen woord over eventuele productieplannen. Het merk zal eerst luisteren naar de reacties van het publiek op de autosalon van Parijs.