De AutoRai opent op 17 april 2015 zijn poorten. Een dag eerder mag de pers al een kijkje nemen op de beursvloer. Vooruitlopend daarop zetten we alvast de belangrijkste nieuwtjes van de AutoRai voor je op een rij.

De AutoRai is terug en gaat bijna van start. Het lijstje met Nederlandse primeurs is lang, veel modellen zijn in de Rai te zien voordat ze later dit jaar de showroom betreden. Op 16 april gaat het showgeweld van start en doen we in woord en beeld verslag vanaf de beursvloer. Hieronder vind je alvast een overzicht van alle - op dit moment officieel bekende - primeurs. Er is zelfs een heuse wereldprimeur, de Opel Adam Rocks S. Ook staan er enkele Europese primeurs op de AutoRai en brengen veel fabrikanten verse modellen mee, die deze of vorige maand op autoshows elders in de wereld zijn gepresenteerd.

Volg volgende week deze website om op de hoogte te blijven van alles rondom de AutoRai. Wil je zelf naar de AutoRai 2015? Vanaf vrijdag 17 april is de autoshow geopend voor publiek, kaartjes kosten 14,50 euro in de voorverkoop en 18,00 euro aan de kassa. Kinderen tot en met 14 jaar mogen gratis naar binnen, onder begeleiding van een volwassene. De AutoRai is tussen 17 en 26 april dagelijks geopend tussen 11.00 en 22.00 uur, op de weekenddagen van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over het evenement vind je hier.

Primeurs AutoRai

Concept cars