Ferrari laat de mogelijkheden van het Tailor Made-programma nogmaals zien. Dit keer heeft het merk een California T aangekleed.

Ferrari presenteert op de autoshow van Shanghai een speciale California T, die laat zien wat de eindeloze mogelijkheden zijn met het Tailor Made-programma. Ferrari liet zich voor deze California T inspireren door twee stijliconen uit het verleden: actrice Ingrid Bergman en voormalig ‘first lady’ Jacqueline Kennedy.

De kleur van de California T is ‘grigio Ingrid’. Het is precies de kleur van Bergmans Ferrari 375 MM. Een bijzonder detail is de donkergrijze streep die over de carrosserie heen loopt. De stoelen zijn geïnspireerd op de Kennedy chair uit Het Witte Huis. Reddish Brown-leder wordt afgewisseld met zwart Alcantara en op de deurpanelen en de middenconsole gebruikt Ferrari bewerkt leder met vintage-look.

Op het dashboard worden matgrijze metallic-elementen gebruikt, voor een moderne touch. De vloermatten zijn van speciaal wol uit Nieuw-Zeeland en doen denken aan dure tapijten in exclusief ingerichte huizen.  

Iedere Ferrari-klant kan bij het merk terecht voor deze speciale California T via het Tailor Made-programma.