Nissan komt met een nieuwe uitvoering van de Micra: Connect Edition N-Tec. Deze versie onderscheidt zich met diverse uiterlijke verfraaiingen, een sportief getint interieur en luxe extra’s.

Nissan voegt later dit jaar de Connect Edition N-Tec-uitvoering aan het assortiment van de Micra toe. De uitrusting is gebaseerd op die van de Acenta en aangevuld met extra’s als volautomatische airconditioning, een multimediasysteem met kleurenscherm, een regensensor en parkeersensoren.

Aan de buitenkant is de Connect Editio N-Tec te herkennen aan de speciale 16 inch lichtmetalen wielen, de aluminiumkleurige deurgrepen en spiegelkappen, privacy glass achter en chromen inzetstukken bij de mistlichten. De nieuwe uitvoering is de enige Micra die in de kleur Tungsten Grey verkrijgbaar is. In het interieur is blauw/zwarte stof te vinden, afgewerkt met blauwe stiksels - die ook op het stuur zitten. De middenconsole is voorzien van een hoogglans zwart paneel.

De Micra Connect Edition N-Tec wordt leverbaar met beide 1,2 liter benzinemotoren. De versie zonder turbo levert 80 pk, de 1.2 DIG-S met turbo heeft 98 pk. Prijzen zijn nog niet bekend.