Skoda-stand AutoRai

De AutoRai 2017 gaat niet door. De organisatie heeft zojuist bekend gemaakt dat er niet genoeg draagvlak is voor de organisatie van het evenement.

Succes is geen garantie voor de toekomst. De organisatie van de AutoRai laat weten dat de AutoRai 2017 niet doorgaat. Zowel voor liefhebbers als autokopers is dat jammer, de AutoRai was dé plaats om alle nieuwe auto’s bij elkaar te zien en met elkaar te vergelijken.

Hoewel de editie van 2015 succesvol was qua bezoekers, zijn er niet genoeg importeurs die zich nu al willen committeren aan de volgende editie van het evenement. Zonder draagvlak van de hoofdrolspelers kan er geen nieuwe AutoRai georganiseerd worden. Over 2 jaar zal opnieuw bekeken worden of er een editie georganiseerd kan worden.   

De Rai Vereniging uit in een persverklaring zijn teleurstelling: “Wij vinden het uitermate vervelend voor al die autoliefhebbers die wij tweejaarlijks een mooie dag konden bezorgen. Het is zeer spijtig dat AutoRai van de kalender verdwijnt. AutoRai staat aan de basis van onze geschiedenis en is zeker voor het Nederlands publiek een icoon van de Rai.”