De autosalon van Genève 2015 opent op dinsdag 3 maart zijn poorten voor de pers. Autokopen.nl brengt op 3 en 4 maart live verslag uit vanaf de beursvloer. We zetten alvast alle nieuwtjes voor je op een rij.

De autosalon van Genève gaat bijna van start. Vele primeurs staan te trappelen om de beursvloer te betreden. Op 3 maart gaat het showgeweld van start en brengen we je het laatste nieuws vanaf de beursvloer. Hieronder vind je alvast een overzicht van alle - op dit moment officieel bekende - wereldprimeurs. De highlights zijn onder andere de Audi R8, Hyundai Tucson, Opel Karl, Renault Kadjar, Skoda Superb en Volkswagen Touran.

Volg volgende week deze website om op de hoogte te blijven van alle primeurs! Wil je zelf naar de 85e Salon international de l'auto in Genève? Vanaf donderdag 5 maart is de autoshow geopend voor publiek, kaartjes kosten 16 CHF (14,90 euro). Reizen naar Genève kan per vliegtuig of auto. Er vertrekken dagelijks rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol (Easyjet en KLM). De autosalon vindt plaats in de beursgebouwen van het Palexpo, gevestigd naast het vliegveld.

De autoshow is tussen 5 en 15 maart dagelijks geopend tussen 10.00 en 20.00 uur, op de weekenddagen van 9.00 tot 19.00 uur. 

Primeurs autosalon van Genève 2015

De lijst met primeurs wordt regelmatig bijgewerkt.