Seat Leon Cupra 280 ST

Seat start tijdens de Autorai in april met de levering van de nieuwe ST Cupra 280, de snelste stationwagon die het merk ooit bouwde. De vanafprijs is 36.450 euro.

Seat zet de Leon ST Cupra 280 in april in de showroom, als de Autorai in Nederland plaatsvindt. De snelle stationwagon zal dan ook de belangrijkste blikvanger zijn op de Nederlandse autoshow, maar debuteert deze week al op autoshows van Brussel en Wenen. De prijs is nu bekend: 36.450 euro.

Seat levert standaard een rijke uitrusting op de Cupra 280. Uiteraard beschikken ze over de specifieke Cupra-kenmerken, zoals dikkere bumpers, een honingraat-grille en side skirts. Elke Cupra heeft bovendien het Seat Drive Profile, waarmee het rijkarakter van de auto is te beïnvloeden.

De ST Cupra 280 wordt standaard geleverd met handgeschakelde versnellingsbak, optioneel levert Seat een DSG-automaat. Dan wordt de prijs 38.450 euro. De Leon ST Cupra 280, die 280 pk combineert met maximaal 1.470 liter bagageruimte, is per direct te bestellen bij de dealer.