Skoda introduceert de Rapid Spaceback ScoutLine in 'geselecteerde Europese markten'. Of Nederland daartoe behoort is nog even afwachten.

Sinds de introductie van de Rapid Spaceback, 2 jaar geleden, zijn meer dan honderdduizend exemplaren de showroom uitgereden. Het heeft Skoda jongere kopers gebracht. Die willen wel eens iets bijzonders en daarom komt Skoda nu met de Rapid Spaceback ScoutLine met ruigere looks. 

De ScoutLine heeft voor- en achterbumpers in mat zwart, met reflecterend zilver dat er doorheen schijnt. Ook de 'beschermplaten' - alles is uitgevoerd in kunststof - aan de flanken zijn in mat zwart uitgevoerd. Het zilvereffect vind je terug op de kappen van de buitenspiegels. Het ScoutLine-pakket kan zowel met 16 inch lichtmetalen 'Rock' wielen als 17 inch 'Camelot' velgen besteld worden.

De Nederlandse importeur heeft nog niet besloten of de Skoda Rapid Spaceback Scoutline in ons land verkocht zal worden. Volgens tijdschrift Autovisie vernemen we dit over twee maanden. Zo ja, dan zal het speciale model leverbaar worden met alle verkrijgbare motoren van de Rapid Spaceback.