Suzuki breidt het assortiment van de Celerio uit met de sportief ogende Style-uitvoering. Daarnaast is het model nu ook met een gerobotiseerde versnellingsbak te verkrijgen.

Suzuki levert de Celerio vanaf nu met gerobotiseerde handbak en in een nieuwe uitvoering met de naam Style. De nieuwe uitvoering voegt een vleugje sportiviteit toe aan het uiterlijk van de Celerio, dankzij de tweekleurige 15 inch wielen, wielkastverbreders en side skirts.

De Style-uitvoering is verder voorzien van luxe als airconditioning, Bluetooth, een radio/CD/MP3-speler met USB-aansluiting en centrale deurvergrendeling. De meerprijs van de Style ten opzichte van de Exclusive-uitvoering bedraagt 100 euro. De Celerio Style kost (dus) 12.299 euro.

De nieuwe uitvoering is ook te verkrijgen met een gerobotiseerde versnellingsbak, die het schakelen uit handen neemt. Net als bij de handgeschakelde versie ligt er een 1,0 liter benzinemotor met 68 pk onder de motorkap. De prijs van de zogenaamde Auto Gear Shift bedraagt 1.800 euro, voor de uitvoeringen Comfort, Exclusive en Style.