Team Nederland heeft de tweede plaats behaald bij de Volkswagen WorldCup voor dealermedewerkers. Dat betekent dat Nederlandse dealers tot de wereldtop behoren. 

Tijdens de finale van de Volkswagen WorldCup voor dealermedewerkers is Team Nederland op de tweede plaats geëindigd. Zij streden individueel en in teamverband tegen dealermedewerkers uit 67 andere landen. De Nederlandse ploeg scoorde individueel én als team goed en dat leidde tot de podiumplek. 

Verkoopadviseur Peter Muller van Pon Dealer in Barneveld (zie ook Pon Occasion Center) behaalde ook nog een prijs op persoonlijke titel. Zijn individuele prestaties maakten hem tot de nummer 2 van Europa en nummer 3 van de hele wereld. Gefeliciteerd!

Het Nederlandse team bestond verder uit Thijs Veenstra van Auto Century Veendam, Walter van Soest van Van Beynum Autogroep en Chris Kits van autobedrijf Bourguignon in Friesland. Zij waren in de online voorronde en nationale finale uit vierhonderd Nederlandse kandidaten geselecteerd. De Volkswagen WorldCup kiest de beste verkoopadviseurs, magazijnmedewerkers, monteurs en serviceadviseurs van Volkswagen wereldwijd.