De Bentley Flying Spur V8 is vanaf heden te bestellen met de Beluga Specification. Daarnaast heeft Bentley enige veranderingen aan het model doorgevoerd.

Bentley presenteert de Flying Spur V8 in Beluga Specification. Die heeft lichtmetalen Black and Bright-wielen die exclusief voor dit model bestemd zijn. Daarnaast is het radiatorrooster uitgevoerd in glanzend zwart en de grille zelf wordt in de kleur van de carrosserie gespoten. 

Het interieur is niet overgeslagen. Bentley past pianozwart, gekarteld fineer toe op de schakelpeddels en contrasterende stiksels op de stoelen en het stuurwiel. In de cabine liggen hoogpolige vloermatten, in de bagageruimte tapijt met lederen afwerking. De Beluga Specification wordt vanaf de herfst geleverd. Prijzen zijn er nog niet.

Zoals voor de andere Bentley-modellen kun je deze Flying Spur ook bestellen met de zogenaamde Mulliner Driving Specification. In dat geval worden bovengenoemde 20 inch wielen vervangen door 21 inch zes-spaaks 'Extrovert'-wielen. 

Modeljaar 2015

Bentley meldt dat het tegelijkertijd de Flying Spur V8 enigszins heeft verfijnd, zonder veel los te laten hoe dan. In ieder geval weten we dat er meer accessoires verkrijgbaar zijn, waaronder wifi aan boord. De 4.0 V8-twinturbomotor levert nog altijd 507 pk, voldoende om binnen 5,2 seconden van 0 tot 100 km/u te sprinten.