We hebben de eerste officiële afbeelding van de nieuwe Smart Fortwo Brabus Tailor Made. Brabus was ook betrokken bij het samenstellen van de laatste, gelimiteerd beschikbare Smart Fortwo Cabrio van de eerste generatie - de Edition Moscot.

Het Amerikaanse vintage brillenmerk Moscot vierde zaterdag in Milaan het 100-jarig bestaan. Bij die gelegenheid werd de Smart Fortwo Edition Moscot gepresenteerd. Het is een cabriolet die verschijnt in een oplage van honderd stuks, gekenmerkt door de kleuren zwart (bodypanelen, leder) en mat geel (tridion-veiligheidskooi en accenten).  

Deze laatste serie van de eerste generatie Smart Fortwo Cabrio is voorzien van de Brabus 100 pk driecilinder turbomotor, de vijftraps automaat, sportophanging en Brabus-tuningonderdelen. In Duitsland is de prijs van het model vastgesteld op 29.524 euro, voor ons komt daar nog BPM en wat extra btw bij. De levering begint in de zomer. 

Smart Fortwo Brabus Tailor Made 2015

De limited edition cabrio staat vanaf morgen ook op de Smart-stand van de autoshow in Genève. Dan kun je ook details zien zoals de titaniumkleurige koplampen, Brabus Monoblock VII lichtmetalen wielen, spoilerlip voor, driespaaks lederen stuurwiel, nubuck lederen vloermatten en Moscot-labels.

Een andere publiekstrekker op de autosalon wordt de Brabus-uitvoering van de nieuwe generatie Smart Fortwo. Daarvan is zojuist de eerste foto vrijgegeven.