Rolls-Royce biedt zijn klanten een nieuwe manier van individualiseren aan. De auto kan binnenin voorzien worden van zijden panelen, die helemaal zelf zijn te ontwerpen.

Rolls-Royce breidt zijn Bespoke-programma uit met een nieuwe mogelijkheid: Serenity. Dit nieuwe programma gaat weer een stap verder in het individualiseren van de auto. Het toverwoord hierbij is zijde. En niet zomaar zijde, maar handgeweven met traditionele technieken door vrouwelijke Japanse kledingmakers.

Vanuit Japan wordt de zijde opgestuurd naar Londen en voorzien van een tekening of motief. Ook dit gebeurt helemaal met de hand. In elk paneel zit ongeveer 600 uur werk. De kleur en het motief zijn helemaal naar eigen smaak te ontwerpen. De 'bloemetjesgordijn-look' op de foto's is slechts een voorbeeld.

Rolls-Royce gaat nog verder, want het motief is ook door te voeren op de houten panelen. Ook de aan de buitenkant kan de tekening van de zijdepanelen worden aangebracht. In dit geval met drielaags pareleffect lak, die met de hand gepolijst is.