Porsche komt met de Panamera Edition. Deze speciale uitvoering geeft de Panamera een nog chiquere uitstraling.

Porsche komt met de Panamera Edition. Enkele subtiele aanpassingen geven de auto een luxere uitstraling. Aan de buitenkant onderscheidt de Edition zich met hoogglans zwarte raamlijsten en 19 inch wielen met een gekleurd Porsche-schild. De deurgrepen zijn ook in hoogglans zwart uitgevoerd, maar alleen als je de optie Porsche Entry & Drive kiest.

Het interieur is uitgevoerd in twee kleuren leer. Op de stoelen heeft Porsche beige leder aangebracht, met als finishing touch een Porsche-logo op de hoofdsteunen. Een Porsche Design-stuur, speciale vloermatten en instaplijsten met Edition-opschrift maken het rijtje aanpassingen compleet.

De Edition is voor de rest rijk uitgerust, met onder een navigatiesysteem met 7 inch beeldscherm, een Bose audiosysteem, actieve vering, bi-xenonverlichting en parkeersensoren voor en achter. De Edition is leverbaar met de twee ‘instap’-motoren, de 310 pk sterke V6 benzinemotor (eventueel ook in combinatie met vierwielaandrijving) en de zescilinder dieseluitvoering met 300 pk.

De Panamera Edition wordt vanaf juli geleverd, de prijs is nog niet bekend.