De prijzen van de vernieuwde Mitsubishi Outlander PHEV zijn nu al bekend. En dat terwijl we de foto’s van de Europese uitvoering nog niet eens hebben. Prijzen beginnen bij 41.990 euro.

Mitsubishi start later dit jaar met de levering van de vernieuwde Outlander. Die is er uiteraard ook weer als PHEV (plug-in hybride) met 7 procent bijtelling. Van de Outlander PHEV zijn de Nederlandse prijzen al bekend, ze beginnen bij 41.990 euro.

De Outlander PHEV wordt wederom leverbaar in de uitvoeringen Business Edition, Executive Edition, Instyle en Instyle+. Uitrustingsspecificaties zijn nog niet bekend. Het vernieuwde model is door alle verbeteringen 1.000 tot 2.000 euro duurder dan het uitgaande model, een prijsverhoging die  leaserijders nauwelijks zullen merken in hun bijtelling en leaseprijs.

De vernieuwde Outlander is vorige maand onthuld op de autoshow van New York. Op de foto’s zie je de Amerikaanse versie, die op details afwijkt van de Europese. Naast het uiterlijk is de Outlander op diverse aangepast. De verbeteringen omvatten in het kort: een verbeterd interieur, aangepaste stoelen, betere isolatie en een vernieuwde CVT-automaat.  

Prijzen vernieuwde Mitsubishi Outlander PHEV
Business Edition 41.990 euro
Executive Edition                                              44.990 euro
Instyle 49.990 euro
Instyle+ 53.990 euro