Met nog één maand te gaan in 2015 is dit hét moment om van het laatste voordeel te profiteren. Wij grijpen deze periode aan om de vernieuwde Fiat 500 te testen. En we vertellen je alles over de nieuwste modellen. 

BMW geeft de i3 een nieuw lithium-ion batterijpakket waarmee de actieradius met bijna 25 procent wordt vergroot. Met ingang van 2016 levert Volvo de sterkste T6-benzine-uitvoering standaard met vierwielaandrijving. Het Britse sportwagenmerk Zenos brengt haar snelste versie uit, de E10 R (Drive Edition).

Mercedes-AMG viert het wereldkampioenschap Formule 1 bij de constructeurs en - met Lewis Hamilton en Nico Rosberg als bekerhouders - bij de coureurs. Met de Mercedes-AMG A 45 World Champion Edition vertaalt het merk het F1-succes naar een straatmodel. 

Autotest: vernieuwde Fiat 500

De vernieuwde Fiat 500 is uiterlijk herkenbaar gebleven en vooral inwendig verbeterd. Dat maakt 'em nog aantrekkelijker, zo blijkt uit onze autotest.

De laatste nieuwtjes

Mitsubishi heeft prijskaartjes geplakt op de vernieuwde Space Star. De Lexus GS is goedkoper dan het uitgaande model. Van 90 tot 205 pk: de motoren van de nieuwe Renault Mégane zijn bekend. Nog vóór hun debuut alvast de eerste details van de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse en de Fiat Tipo. Volkswagen heeft de technische oplossing klaar voor de dieselmotoren met foute software. Rijd jij zo'n Audi, Seat, Skoda of Volkswagen lees dan hier wat er te gebeuren staat.

Fiat 500 2016

Voordeel op personen- en bedrijfsauto's

In onze actierubriek vind je circa 250 voordeelacties. Naast de populaire 50/50 Deals, Private Lease- en andere financieringsacties is er korting op aankoopprijzen, zijn er voordelige accessoires, actiemodellen en limited editions, gratis Winterchecks en onderhoudsaanbiedingen - ook voor bedrijfswagens. 

Evenementen tot eind dit jaar

Wil je zien wat er te beleven valt in de kerstvakantie (of daarvoor) kijk dan eens in onze evenementenrubriek. Indoor events, autosport, terreinrijden, toerritten - het gaat allemaal door in de winter. Ook dit weekend zijn er volop leuke uitjes. We wensen je dan ook plezierige dagen toe!