Toyota haalt de vernieuwde Prius+ naar Nederland. De vanafprijs is 31.790 euro, de bijtelling 20 procent.

Een jaar na de onthulling komt de vernieuwde Prius+ naar Nederland. Het kan zijn dat de naam je niet helemaal bekend voorkomt, want Toyota noemde dit model tot nu toe altijd Prius Wagon.

Het merk maakt nu de prijzen van het vernieuwde model bekend. De vanafprijs bedraagt 31.790 euro, voor de Comfort-uitvoering met onder andere een multimediasysteem met aanraakscherm, Bluetooth, cruise control, airconditioning met automatische klimaatregeling, ‘sleutelloos’ openen en led-koplampen.

Het tweede uitvoeringsniveau heet Aspiration en voegt half-lederen bekleding, een head-up display, stoelverwarming, 17 inch lichtmetalen wielen, privacy glass, een achteruitrijcamera, automatisch inschakelende verlichting en een regensensor toe aan de uitrusting. Nóg meer luxe biedt de Lease-uitvoering, met als extra’s een navigatiesysteem en een panoramadak. De topuitvoering Dynamic laat met een JBL audio-installatie, adaptieve cruise control, een elektrische bedienbare bestuurdersstoel en een inparkeersysteem helemaal niets meer te wensen over.

De Prius+ beschikt altijd over een 136 pk sterke hybride aandrijflijn, die met zijn CO2-uitstoot van 95 g/km goed is voor 20 procent bijtelling. 

Alle prijzen vind je hieronder in de tabel, bestellen kan per direct.

Prijzen Toyota Prius+
hybride (benzine)           
Comfort 31.790 euro
Aspiration 33.790 euro
Lease 34.790 euro
Dynamic 37.790 euro