Op 15 september opent de IAA in Frankfurt zijn poorten voor de pers. Wij zijn erbij om verslag te doen vanaf de beursvloer. In dit overzicht laten we alvast zien wat je kan verwachten.

De IAA Frankfurt 2015 gaat bijna van start. Tientallen primeurs zijn nu al bekend en die zetten we alvast voor je op een rij. Autokopen.nl doet volgende week verslag vanuit Frankfurt en kan alvast proeven aan de vele nieuwe modellen die op de IAA debuteren.

Onder andere de Alfa Romeo Giulia, Audi A4, BMW 7 Serie, Jaguar F-Pace, Kia Sportage, Renault Mégane, Suzuki Baleno en Volkswagen Tiguan beleven hun werelddebuut op de Duitse beursvloer. Uiteraard kunnen we ook weer de nodige, al dan niet serieuze, concept cars verwachten.

Wil je zelf naar de IAA? Dat kan. Vanaf donderdag 17 september zijn de publieksdagen. Op onze evenementenpagina vind je alle praktische informatie over de autoshow van Frankfurt.

Het onderstaande overzicht van primeurs wordt regelmatig bijgewerkt. Houd Autokopen.nl op 14, 15 en 16 september in de gaten, we brengen je dan al het nieuws vanuit Frankfurt.

A
B
C
D
F
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
V