Niet alleen op Koningsdag oranje, maar het hele jaar door. Doe eens gek en koop een oranje auto, waarmee je het hele jaar kan opvallen.

Ter ere van Koningsdag hebben we de tien leukste oranje occasions op Autokopen.nl voor je geselecteerd. Wij zijn het hele jaar door oranje, jij kan dat ook zijn met een van deze opvallende oranje auto's.

MG-B

MG-B: hopen op beter weer

Met de koudste koningsdag in jaren kunnen we alleen maar hopen op mooier weer. Met deze MG-B gaat de zon alvast een heel klein beetje schijnen.

Bekijk deze occasion

BMW 1 Serie M Coupé: de drukte snel ontvluchten

Is al die drukte met Koningsdag niks voor jou? Met deze 1 Serie M Coupé kan je heel snel weg zijn uit Nederland.

Bekijk deze occasion

Smart Fortwo

Smart Fortwo: eenvoudig parkeren

Parkeren in de drukke stad is geen pretje en als er een vrijmarkt is al helemaal niet. Met een Smart Fortwo heb je daar geen last van, die past in elk gaatje.

Bekijk deze occasion

Porsche 911 GT3 RS: on-Nederlands

Een Nederlandse kleur voor een on-Nederlandse auto. Ondanks de verhoging van de maximum snelheid naar 130 km/u zal je met deze auto toch echt naar Duitsland moeten om maximaal te kunnen genieten van alles wat deze GT3 RS te bieden heeft.

Bekijk deze occasion

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo: oranjevirus 

Een Volkswagen Polo saai? Nuchtere Hollanders houden wel van praktische, degelijke modellen als de Polo. Maar praktisch en degelijk hoeft niet saai te zijn, getuige deze Polo met het 'oranjevirus'.

Bekijk deze occasion

Toyota Land Cruiser: voor als de dijk doorbreekt

Leven beneden het zeeniveau: heel veel mensen in andere werelddelen vinden het maar vreemd. Gelukkig redden we ons ook als de dijk doorbreekt, want een Toyota Land Cruiser is onverwoestbaar, toch?

Bekijk deze occasion

Fiat 500

Fiat 500: de naam zegt genoeg

Een auto met de toevoeging 'NL Edition' mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Een Fiat 500 is ook in het oranje leuk.

Bekijk deze occasion

Volkswagen Golf: VOC-mentaliteit

Om deze Golf zijn glans terug te geven is nog wat VOC-mentaliteit nodig. Met wat liefde en aandacht kan deze oranje Golf weer stralen.

Bekijk deze occasion

Kia Picanto

Kia Picanto: eerbetoon aan verkoopsucces

De Kia Picanto zou je best een 'Nederlandse' auto kunnen noemen. Na de Volkswagen Golf is de Picanto de meest verkochte auto van Nederland in de eerste drie maanden van 2016. Met een oranje Picanto zit je dan natuurlijk helemaal goed.

Bekijk deze occasion

Land Rover Defender: aan alles komt een eind

Aan alles komt een eind. Ook aan deze top 10, maar niet zonder de Land Rover Defender. De productie van dit iconische model is eerder dit jaar gestopt, maar vergeten doen we 'm nooit.

Bekijk deze occasion