Toyota had graag de nieuwe SUV C-HR geheimgehouden totdat 'ie volgende week debuteert op de autosalon van Genève. Toch zijn al beelden uitgelekt.

Het is geen geheim dat Toyota volgende week in Genève een nieuwe SUV onthult, een kleine broer van de Rav4. Minder dan een week geleden verspreidde het merk zelf een teaser. Maar dat de studiofoto's van de nieuwkomer C-HR nu al op internet te vinden zijn was vast niet het idee. 

Maar hier zijn ze dan. De afbeeldingen laten zien dat de productieversie niet echt veel afwijkt van de tweede C-HR conceptcar die vorig jaar september te zien was op de IAA-autoshow in Frankfurt. Aan de voorzijde heeft Toyota nog een extra inlaat boven het nummerbord toegevoegd. Het aflopende, schijnbaar zwevende dak dat uitmondt in de speciale spoiler maakt dat de cross-over herkenbaar zal zijn in het straatbeeld. De deurgrepen achter zijn verstopt. 

Over de techniek weten we slechts twee dingen. De bodemplaat is het nieuwe TNGA-platform, waarop ook de nieuwe Prius staat. En de debuterende C-HR zal een hybride zijn. We kunnen niet zeggen of er ook versies met brandstofmotoren verschijnen. Zo heeft Toyota toch nog wat geheimpjes die het volgende week kan onthullen.