Jeep komt met een nieuwe, gelimiteerde uitvoering van de Renegade. Die heet Night Eagle en er komen er 125 naar ons land.

Jeep brengt 125  stuks van de gelimiteerd Night Eagle naar Nederland. Deze uitvoering is te herkennen aan de bijzondere matgrijze lak in combinatie met diverse zwarte details en zwarte wielen. De grille-omlijsting, mistlichtbehuizing, dakrails en de Jeep-badges zijn uitgevoerd in matgrijs. Verder draagt de Night Eagle speciale logo’s met de naam van de uitvoering erop.

De uitrusting van de gelimiteerde uitvoering is omvangrijk. Zo wordt de auto geleverd met het Uconnect multimediasysteem met navigatie en 5 inch beeldscherm. Ook luxe voorzieningen als stoelverwarming, airconditioning, cruise control en parkeersensoren zijn standaard.

De Night Eagle wordt alleen geleverd met 1.4 MultiAir benzinemotor. Deze turbomotor heeft een vermogen van 140 pk en kan optioneel gekoppeld worden aan een zestraps automaat. De prijs van de Renegade Night Eagle bedraagt 28.430 euro, bestellen kan per direct.