Voor het eerst heeft de Volkswagen-importeur een prijs uitgereikt voor de beste dealer van bedrijfswagens. De eer valt de Pon Dealer Groep te beurt.

De Pon Dealer Groep is uitgeroepen tot beste Nederlandse Volkswagen Bedrijfswagen-dealer. Tijdens een feestelijke bijeenkomst is de 'Best Dealer Award' in ontvangst genomen door Gert Groeneveld, verkoopadviseur Bedrijfswagens, en Cees Lindhout, verkoopmanager Bedrijfswagens bij de hoofdvestiging in Amersfoort

De prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt voor bedrijfswagendealers. De Nederlandse importeur wil hen hiermee 'inspireren en stimuleren tot topprestaties'. Het hele jaar door worden de bedrijfswagendealers beoordeeld op onder meer klantgerichtheid, flexibiliteit, verlengde openingstijden, verkoopprestaties, uitstraling van het bedrijf en professionaliteit. De winnende Pon Dealer Groep, met vestigingen in Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Naarden en Nijkerk, heeft op al deze criteria hoge scores behaald. 

24 uur per dag monteurs klaarstaan om de klant mobiel te houden

De importeur stelt: "Het bedrijf combineert een goede verkoopprestatie met een zeer goede klanttevredenheid." Als cruciale factor wordt de betrouwbaarheid genoemd. Ook Cees Lindhout ziet dit als het 'geheim': "Beseffen dat onze klant afhankelijk is van zijn bedrijfswagen om zijn brood mee te kunnen verdienen. Daarom heeft Pon Dealer Groep bijvoorbeeld monteurs 24 uur per dag klaarstaan om de klant mobiel te houden."