Toyota brengt een gelimiteerde uitvoering van de Yaris op de markt. Zoals de naam al zegt valt de Yaris Orange Sport vooral op met zijn oranje kleur en sportieve accenten.

Of Toyota de Nederlandse sporters op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro een hart onder de riem wil steken is niet bekend, maar de Yaris Orange Sport komt in ieder op het goede moment. Deze gelimiteerde uitvoering is voorzien van enkele unieke elementen die je niet op de andere uitvoeringen van de Yaris kunt krijgen.

De Yaris Orange Sport draagt de kleur Orange Twist, gecombineerd met zwarte spiegelkappen en zwarte B- en C-stijlen. Een dakspoiler, 15 of 16 inch lichtmetalen wielen, privacy glass achter en een honingraatgrille zorgen voor een sportieve uitstraling. Binnenin is er zwarte stoel- en hemelbekleding te vinden en zijn de vloermatten voorzien van een oranje bies.

De Orange Sport is gebaseerd op de Aspiration-uitvoering en dat betekent dat zaken als airconditioning met climate control, een multimediasysteem met aanraakscherm en navigatie en elektrisch bedienbare portierruiten standaard zijn. Toyota levert de Orange Sport met 1.3 benzinemotor en als Hybrid, met 1.5 benzinemotor en elektromotor. De bijbehorende prijzen bedragen 18.490 euro en 20.985 euro.