Mijn Autokopen.nl

Voorjaarsmeeting VW Bus Club Nederland

Samen kamperen bij het strand

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Volkswagen camper

Geen auto zo leuk om mee te kamperen als de Volkswagenbus. Bezitters van zo'n iconische bus hebben er dan ook alle baat bij om lid te worden van de VW Bus Club Nederland, die leuke uitjes organiseert zoals de meeting in Groede. 

De leden van de VW Bus Club Nederland (VWBCN) gaan in het weekend van 19, 20 en 21 april 2013 samen kamperen. Ze strijken vlak bij zee en strand neer in het Zeeuws-Vlaamse Groede. Op de vrijdagavond is er een welkomstborrel waar iedereen de andere leden (beter) kan leren kennen.

's Zaterdags overdag wordt een onderdelenmarkt gecombineerd met een rommelmarkt én een markt waar streekproducten te koop zijn. Als je vóór het weekend je schuur of zolder opruimt heb je misschien wel genoeg spullen om zelf met een kraam te staan (tegen vergoeding). En mocht je nog iets nodig hebben voor je VW-bus dan heb je op 20 april de hele dag de tijd om ernaar op zoek te gaan.

Na de gezamenlijke maaltijd volgt een avond met entertainment. Op zondagochtend is er nog een strandwandeling. Daarna is helaas de tijd alweer aangebroken voor de uittocht van alle Volkswagenbusjes en -campers. Op naar de volgende meeting.

Wanneer:
19 tot en met 21 april 2013
Openingstijden:
van vrijdag 19.00 uur tot en met zondagmorgen
Plaats:
strandcamping Groede
Zeeweg 1
4503 PA Groede (Zld.)
Nederland
Meer informatie:
www.vwbusclub.nl/

Nu op voorraad