Mijn Autokopen.nl

4x4 Trial Wolvega

Leef jezelf uit op de zandafgraving

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

4x4 Trial Wolvega

Als je na een dagje 4x4 Trial in Wolvega moe op de bank onderuitzakt mag je je dubbel voldaan voelen. Want het gehele inschrijfgeld gaat naar goede doelen.

Ieder jaar organiseert de Rotary Club in Wolvega een 4x4 Trial. De aanwezigheid van een zandafgraving in het nabij gelegen Nijeholtpade is natuurlijk een uitkomst. Het ruim 20 hectare grote terrein leent zich uitstekend om een uitdagend maar veilig parcours met verschillende moeilijkheidsgradaties uit te zetten. Ook dit jaar komen er makkelijke en moeilijke hindernissen en natuurlijk enkele waterbakken.

De organiserende Rotary nodigt dan ook eigenaren uit van alle soorten vierwielaangedreven voertuigen - zolang ze maar onder de 3.500 kg wegen en voorzien zijn van een geldig kenteken en een geldige apk. Let op, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt dus schrijf tijdig in. Dat kan via onderstaande website. 

Dit jaar vindt de 4x4 Trial Wolvega plaats op zaterdag 14 september. Het gehele inschrijfgeld à 50 euro gaat naar goede doelen. Niet alleen worden er schoolkinderen in Zambia mee geholpen, de Rotary organiseert er ook een gezellige middag van voor ouderen die nauwelijks nog de deur uitkomen. 

Wanneer:
14 september 2013
Openingstijden:
van 9.00 tot 16.00 uur (baan open vanaf 10.00 uur)
Plaats:
zandafgraving Punter Grondwerken
Vriesburgerweg 27
8475 EK Nijeholtpade
Nederland
Prijs:
€ 50,00
Meer informatie:
4x4wolvega.nl/

Nu op voorraad