Mijn Autokopen.nl

Venniper Koninginnerit

Nostalgische toerrit met wedstrijdelement

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Opel Rekord B uit 1966

Eind april is het hele weekend feest. Na de Koningsdag volgt op zondag de Venniper Koninginnerit. Dat wordt een dag vol nostalgie, gezelligheid en lekker rijden.

Na de eerste Koningsdag ooit is het op zondag 27 april 2014 tijd voor de jaarlijkse Venniper Koninginnerit. Die voert door de Haarlemmermeerpolder en de omliggende Hollandse provincies. Tot honderddertig equipes met historische auto's nemen deel. Het zijn auto's die uiterlijk in 1975 voor het eerst geregistreerd zijn. Ook wagens die uit het oogpunt van design of geschiedenis speciaal zijn kunnen meerijden.

Er zijn twee klassen. In de Sportklasse gaat het om de prijzen. De punten zijn vooral te winnen door goed te navigeren. Daarvoor worden diverse systemen gebruikt. Ook zijn er regularities voor de Sportklasse. In de Toerklasse speelt het wedstrijdelement veel minder. Daar kun je onder meer punten scoren door te verschijnen in een outfit die past bij de auto. Verder gaat het meer om de gezelligheid.

Op onderstaande website staan de voorwaarden tot deelname vermeld. Ook kun je jouw equipe inschrijven via de site. De inschrijving sluit 16 dagen voor aanvang van de rit. 

Wanneer:
27 april 2014
Plaats:
Best Western Hotel De Rustende Jager
Venneperweg 471
2153 AD Nieuw-Vennep
Nederland
Prijs:
€ 95,00 per equipe; € 30,00 per persoon extra
Meer informatie:
www.vkrit.nl/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers